Kiddy pic coming sooooon


My name: Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
My Fotopage: http://hamimbazilah.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Canon
Other: 5D Mark 2
Canon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
aniruz luz
Latest entry:Penang 2011
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Ms Deedee AS
Latest entry:Copenhagen, Denmark & Stockholm, Sweden
Visited the Nordic countries recently. Yeay! I was with my flatmates and we went to Denmark and Sweden. Planned to go to Norway but the accommodation there is way too high! We started our journey from Cardiff – London – Copenhagen – Stockholm – London – Cardiff. It was quite tiring because we spent 4 days and 3 nights covering these 2 countries. We spent 11/2 day in Copenhagen. I had no idea how Copenhagen would look like but kept on thinking that the city would be a bit different from othe... View this Fotopage entry
Opera House
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
Syahrul Ilani
Latest entry:album gambar baru
Assalamualaikum wbt sila lawat ke album gambar kami yang terbaru di flickr http://www.flickr.com/photos/syahrulilani/ wassalam View this Fotopage entry
Norhawati Ahmad
Latest entry:The Manchester Museum
Dah tak ingat bila gambar ni diambil. Yang pastinye...tahun lepas hehehe :-D Weekend outing ;-) View this Fotopage entry
Normy Razak
Latest entry:Wellington Trip
View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
emma marinie
Latest entry:New add to th family
Ahmad Darwish bin Syahrul Nizam, (2.42kg) was born at Selangor Medical Centre, Shah Alam on the 21th July 2010 at 1.26 pm. View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
zalifah zahani
Latest entry:Sudah 3 series?!?!
Bimillahirrahmaanirrahiiimmmm.. Alhamulillah, 13 Januari dtg lagi.. :-> hari istimewa yg amat kunanti2kan setiap thn..namun tahun ini, perasaan agak berbeza krn 2010 membawa perubahan baru dlm hidupku,,,bkn shj krn tlh meningkt setahun lg usia, namun diriku tlh melangkau ke fasa yg baru..puluh yg baru...ohhhhhhhhhhhhhh... :-O but age is just a number rite? yg penting hati mesti sentiasa muda barula kite pun nampak mude..huhu ;-) harapnye dgn usia yg baru ini, diriku akn menjadi lebih matang. lebi... View this Fotopage entry
tgkla kaki sarah tu..kemain lg dia posing
khairuddin ali
Latest entry:double decker bus
View this Fotopage entry
mumDreams Boutique
Latest entry:Sudah lama tidak berupdate ?
Salam. Wah, agak lama kami tidak membuat sebarang update di laman fotopages ini. Alhamdulillah, hari ini ada sedikit kelapangan untuk saya membuat sedikit pengemaskinian laman fotopages ini. :-> Saya mewakili warga mumDreams memohon jutaan kemaafan atas ke'tidakupdate'an laman ini. Walau bagaimana pun, kami masih beroperasi seperti sediakala di laman web utama kami http://mumdreams.com.my(www.mumdreams.com.my). Insya Allah, kami akan cuba kembali membuat pengemaskinian secara rutin di fotopages ini. ... View this Fotopage entry
nur ezira
Latest entry:Badan yang sihat lebih berharga dari harta yang bertimbun
Greetings all, "Kolostrum adalah SELAMAT. Ia telah disediakan oleh alam semula jadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semula jadi dan berfaedah" International Institute of Nutritional Research, USA. Setuju tak dengan title kat atas tu? Entry kali ni ezi/zira nk berkongsi tentang satu produk yang kami sekeluarga amalkan dan percaya akan kebaikan khasiat kandungannya. Alhamdulillah...ianya adalah Kolostrum Alpha Lipid Lifeline. ... View this Fotopage entry
sheema wahid
Latest entry:Hylda is now 14 months old!!
Hylda turned 14 months old on 12 July 2009 (Sunday). We didn’t do anythg special except for singing Happy Birthday song to her hehe..she’s a grown babygurl..it makes me proud n sad at the sametime..sad to see that she’s depending less n less to us now …proud to see that she’s confident and excited in exploring the big world that lies before her… We attended Abdur’s (honey’s Cuz’s) wedding over the weekend..n there was where her whole full progress were highlighted…especially when she ... View this Fotopage entry
aban aban
Latest entry:Mak tuk masuk spital...:(((
Seminggu b4 convo ayah, mak tuk masuk spital. Pagi tu, daud demam. Umi n Ayah bawak p klinik Menon kat Kangar. On da way balik tu, pak ngah call...gitau tok ayah bawak mak tuk p spital metro sp pasai mak tuk tak leh jalan...tergezut umi pasal baru smlm mak tok ok ja...Call tok ayah n tok ayah kata mak tok tgh wat MRI...adehhhh...risau umi...daud demam, ayah plak ada meeting...last2 umi call mummy minta tlg antar ke sp...sedey ati umi tgk mak tok terbaring atas katil...seminggu gak mak tok kat wad...hari2 ka... View this Fotopage entry
anak cucu
Noor Saadah Razali
Latest entry:kenduri kawin anak dato' Naim
tahniah kepada wani & suami...wani ni cousin mujahid..meriah sgt majlis perkahwinan mereka.... View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Helwa Manchester
Latest entry:HELWA'S STALL & BADMINTON
Secara tidak rasminya Helwa's Stall telah memulakan operasi di SKMM pada hari Sabtu yang lalu (4 Julai 2009). Alhamdulillah mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada pengunjung-pengunjung SKMM tidak kira kanak-kanak mahupun dewasa. Insyaallah, aktiviti ini akan diteruskan untuk sesi persekolahan akan datang. Setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada mereka yang memberi sokongan dan tidak lupa juga kepada mereka yang telah membeli.."Terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi..." Manaka... View this Fotopage entry
Anak2 Dr Nurul Aini yang kiut...
amirul izham
Latest entry:Gambar lama
View this Fotopage entry
muhammad aiman hanif mohamad faisal Manchester UK
Latest entry:SPRING......SPRING......SPRING......
http://filehive.com() http://filehive.com() http://filehive.com() http://filehive.com() View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
Angzzas Hafeez Alisha
Latest entry:Universal Studio, LA
View this Fotopage entry
its late
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Rafikha Aliana
Latest entry:Few pics of Nur Ezzah Raihana...
adoi... lamanya tak update FP ni... here are some pics of our newborn daughter, Nur Ezzah Raihana.. byk sgt kerja nak kena cover sbb cuti panjang kan... so proper entries regarding her arrival will be updated soon.. however, these are recent pics of her.. :-) View this Fotopage entry
diana rashid
Latest entry:kami sudah berpindah...
do visit my new site here --> http://simplynurdiana.blogspot.com/ View this Fotopage entry
saiful n june
Latest entry:pindah
sudah pindah ke http://walkedinthecloud.blogspot.com(sini) ler 8-) View this Fotopage entry
shida alias
Latest entry:HE'S 2 MONTHS..today
abrar 2 months old.... abrar 40 days old.. View this Fotopage entry
baba
itzhar shahnaz
Latest entry:Last Posts
Thankyou for all the support and comments. This will be my last post at fotopage. When time permits please feel free to drop by http://www.flickr.com/photos/itzharfish/. Thanks, Itzhar View this Fotopage entry
Danish And Nurfaqihah
Latest entry:TRIBUTE TO PALESTINE
Assalamualaikum.... Tengahari tadi kami join peace demonstration di All Saints Park berhampiran MMU, Oxford Rd Manchester. Demonstration selama lebih 2 jam berakhir di Albert Square dengan beberapa ucapan ringkas dari ketua2 organiser demostration tersebut. Laungan "Free Free Palestine" bergema di bumi Manchester tanda Solidarity masyarakat tentang JENAYAH ISRAEL. Antara gambar2 yang terpapar, sempat diambil semasa kami anak beranak turut serta dalam demostrasi penuh semangat cintakan saudara seagama.... View this Fotopage entry
Aisyah Sofia Aliyah Sakinah
Latest entry:Happy 4th Birthday Aisyah Sofia
Our eldest daughter is 4 years old today!.. How time flies.. Happy Birthday Aisyah.. Jadi anak solehah dah besar nanti yerrr.. So sad could not celebrate with papa.. went to german for 2 weeks.. :-( :cry: :cry: :cry: Aliyah.. "papa pigi work kat Jarman(german)" LOL LOL View this Fotopage entry
Happy birthday Aisyahhh....
Mas Izyani
Latest entry:Raya photos
Happy Hari Raya All.. May Allah Blessed us always. Together. Amin. View this Fotopage entry
wan roazrina
Latest entry:Mat Wapiey dlm playpen
mat wapi dah 10 bln..... View this Fotopage entry
hanani nadzirin
Latest entry:Family trip to Gold Coast, Australia
View this Fotopage entry
noormaizura mohamadnoor
Nie gambar lama. 8-) Dah tak ada gambar dah nak letak. :P View this Fotopage entry
Syed
Latest entry:Autumn 2009
Autumn 2009 maybe the last autumn for us....Ada kalanya sayang nak tinggalkan bumi UK especially bila sampai musim ini......musim paling cantik dalam semua musim even to some people spring lebih cantik....but we still love autumn....... Autumn at Alexandra Park Manchester......will be in our memory forever...... View this Fotopage entry
Two different moods
SuE Manchester UK
Latest entry:Keukenhof - Amsterdam
View this Fotopage entry
Azah and Fendi
Latest entry:Newcastle United F C Stadium
View this Fotopage entry
Jasrina Jaffar
Latest entry:Harits - 2 yrs and 2 mths
View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
norhafizah hassan
Latest entry:Bye bye fotopages
Salam semua....sedihnya nak tulis....mungkin(ada mungkin tu..hehe) nie lah entry terakhir kat fotopages nie.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sekali lagi rumah kitaorg kena masuk pencuri...habis segala brg2 kamera kena curi..pastu siap ambik duit dari kad fizah...mana dia tahu no pin tu pun fizah tak tahu.........heran bin ajaib.....withdraw byk kali plak tu...dah tak tahu nak cakap apa lah....berdoa jer lah mudah2an polis dpt cam pencuri tu thru cctv kat autoteller....kawan2 fp tolong doakan seka... View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
mikhail adam
View this Fotopage latest entry
Nor Salwa Damanhuri
Latest entry:Syawal 2008
1st Raya @ Bangi...umah my parents...theme color for this year is peach... View this Fotopage entry
My Starians
Latest entry:Zul a.k.a Kreator & Rifzayetty - 05 Julai 2008
View this Fotopage entry
Alfa & Hartini
wardah hanim
Latest entry:Kenduri 02
View this Fotopage entry
azi rohanuddin
Latest entry:Kem's Farewell Party @ Azi's
Congrats to Tn. Hj. Kem coz dapat kerja baru di bumi Ambia'. Semoga Kem lebih tenang bekerja di sana. Event was held at azi's on 4th Jun 2008. View this Fotopage entry
Belek2 baju...
Nor Intan Saniah Sulaiman
Latest entry:We move to new home
The visitors are welcome to our new home ..please click here.... http://182830.blogspot.com/ View this Fotopage entry
nadrah abdullah
Latest entry:Wedding: Akmar & Zainal
Tahniah to Puan Tuan Noor Akmar dan her belovd man; En Zainal!!! Salute to Zainal sbb kira terer la dapat pikat sahabat ambo ni. :-> gambar tak banyak and tak clear sgt. gambar handphone, apa nk buat... Enjoy the pics!! View this Fotopage entry
beautiful...
shifa mohd nor
Latest entry:menunggu bas bersama
sementara menunggu bas..rupe nye ade 'mahkluk' lain pun nak tunggu sekali..he he he View this Fotopage entry
Fammarisna Kimi
Latest entry:After all this while........
After I year 4mths and 17days....... :-D :-D :-D Selamat Menyambut Hari Keputeraan Agong....heeheee........Lama btul tak masuk fp ni....Anak mpkcik pung dah bertambah.... :-> :-> Hopefully, kalau free lepas ni bleh la up-date selalu.. View this Fotopage entry
Kekanda-kekandanya...
azah basar
Latest entry:Birmingham
View this Fotopage entry
DANISH EILMAN
Latest entry:Heaton Park
View this Fotopage entry
roslinaandazri webmaster
Latest entry:Mossy Forest,Mt Brinchang
Azri was on business trip, so we took this opportunity to do a little bit of exploration around that area. Mossy Forest is located at Mt Brinchang. It is gazetted as a reserved forest. The view is really unique like you're in one of the scenes in Lord of The Rings. Well check out this pixs.. :-> :-> :-> ;-) View this Fotopage entry
Breathtaking view
Khairol Edwan Rusali
Latest entry:We're leaving
Salam to all, 4Kay-E dah pindah ke rumah baru. :) Tema baru - more about 4Kay-E (Daddy & Mommy selit sikit2 je). hehehe... Our new home: http://4kay-e.blogspot.com/ See ya... View this Fotopage entry
Maizan Muhamad
Latest entry:Cuti-cuti Malaysia-Langkawi 2008
View this Fotopage entry
ismail mohd ali
Latest entry:Medina Az-Zahra
View this Fotopage entry
Medina Az-Zahra2
ayah ibu aniq amni
Latest entry:amni dah besar sikit...
amni is gonna be 5 months old next month... skang ni dia more responsive..especially dgn abang aniq dia... kadang2 tu, ibu tgh masak kat dapur..dia adik beradik kat depan boleh terkekek2 ketawa... and then, amni selalu dok perhati aje apa abang aniq dia buat. as if she wants to try it too... especially kalo abang aniq makan depan amni... terkulat2 baby amni... tak boleh la sayang, tunggu 6 bulan kay? and alhamdulillah, amni is growing up with ibu's milk only... insyaallah, ibu akan keep on breas... View this Fotopage entry
mohd azman abdullah
Latest entry:cherry blossom - spring in tokyo
:-> had an experience enjoying the breeze of spring before, but this time in somewhere else... spring in tokyo... we were at 1 of its famous parks, koganei koen... here, japanese call it cherry blossom... and they do hana-mi in the park, something like eating, singing, playing while watching sakura... no wonder my wife always want to see sakura... it's a unique flower, while it is full of flowers, there is no leaf, the leafs come after the flowers fall... isn't it amazing... we don't have this in malaysi... View this Fotopage entry
zakiah ismail
Latest entry:AYUNI 123....action....
Tak sempat nk bercrita....tapi ini la ayuni yang uhhhh....very the lasak......mcm boboy lerrrrr I'M THE BOSS........... MARI KITA JADI ASKAR.....wakaka... NIKMATNYER DAPAT BERENDAM KAT MASIA NI... View this Fotopage entry
Widya Kartini Mohd Razali
Latest entry:Introducing Sheikh Harith Faisal
Assalamualaikum..sorry friends,lama x update fp..lately x dpt nak dok lame2 dpn pc..everytime nak start mesti yasmin sebok gak.. 10 January 2008, 7.30am,Sheikh harith faisal lahir..berat 3.11kg..in Putri Specialist JB.. Now, harith dah 7wks, dah pandai senyum bile orang berckp ngan dia..n berat dia now dah 5.9kg.. View this Fotopage entry
nur shadia
Latest entry:pulau kapas story
ika and i went to kapas island last week..ika decided to take a break from her superhectic job schedule..the actual plan was to stay there for 2 days 1 night..the package was inclusive of accomodation, 3 meals, snorkelling, and return boat transfer..RM160 per pax..not bad..on the day of arrival, the weather was sunny, the sky was blue and the breeze was sepoi- sepoi bahasa hehe..we went for a stroll and photoshooting at around 3pm and went for a snorkelling trip thereafter.. the moment we soaked ourselves... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
ida rahim
Latest entry:daffodils
this picture was taken last year in march. for me daffodils signify spring. today when i went running, there are already a lot of daffodils blooming. is it already spring? yeay! View this Fotopage entry
one fine day
Izwan Iskandar Ishak
Latest entry:Niseko, Hokkaido, Japan
View this Fotopage entry
MUHAMMAD MUHSIN IDRIS
Latest entry:Pasar Tani MEGA - FAMA - Shah Alam
Shah Alam .... tepi stadium .... depan tesco. Nasrul, frozen food enterpreneur ... sesapa na cari dia, ni link to his frenster ... leh tinggal msg kat situ. http://profiles.friendster.com/4961275 View this Fotopage entry
MasTaufek Love Forever
Latest entry:Satu hari di hari raya 2007
Yeh..yeh..esok hari raye..esok hari raye..!! heheh..ok..now ini bebrapa pics mase raya baru2 nih..tema thn nih ialah warna purple gelap.. idea dtg dr abg..suamiku...cdgnye nak wat warna coklat...tapi mcm tak best je..alih2 warna coklat utk tema raya ke 2 nanti...upss..yg coklatnye aku tak upload lagi...so nantilah ye...anyway ni jela yg sempat dlm masa yg suntuk nih...ciow.. View this Fotopage entry
usrati
wan muhammad aadiyat wan ahmad syahmi
View this Fotopage latest entry
nabila najwa
Latest entry:Congrats Mas
konvo kak mas last july... View this Fotopage entry
didie manan
Latest entry:mama & walid...i'm 5 months old already!
View this Fotopage entry
Sharifah Ruqayyah Al Aqil
Latest entry:Holiday to Berwick and Newcastle Upon Tyne
View this Fotopage entry
Muhajir Ab Rahim
Latest entry:Suhaib is growing bigger...
Bigger n smarter... ;-) View this Fotopage entry
Fauzana Ahmad Murad
Latest entry:New Photos
View this Fotopage entry
Shahrin Syazreen
Latest entry:DisNeyLand PARIS
View this Fotopage entry
azila ahmad
Latest entry:close-up
memang close-up betul muka syamil... muka syamil jer dh penuh gambar... mane nak letak muka mama n papa nih... View this Fotopage entry
Mazura Yusof
Latest entry:Happy 2nd Birthday Aariz!!!!
this entry specially dedicated to Uncle Paan who's now in Germany...this time Aariz celebrated his birthday without Uncle Paan... sob sob :-( :-( it would be merrier if Uncle Paan joined the party... :-> :-> nyway there will be lot more birthdays to come...dun worry... ;-) ;-) View this Fotopage entry
norul suhana
Latest entry:Lake Disrict, Cumbria
View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
Adilla Latiff
Latest entry:Annual Dinner Kelab UMNO Newcastle
xclusive utk ahli2 KUN... hari utk menghargai semua AJK-AJK yang bekerja keras selama setahun ini... but, we miss u la shaf!!! we wish u were here.... View this Fotopage entry
and the girlsss...
bAiTi abdullah
Latest entry:Avillion: Our New Home for the Next 21 Days..
Pictures preview of our so-called 'New Home' :group_hug: View this Fotopage entry
nurulhuda hayati abdullah
ni gmbar diana's wedding (my ex-housemate in uniten). now she already got her forever lasting housemate.... sape lg her husband la... :-> 8-) ooopppsss lupa plak... ni gmba stahun yg lalu... skrg dh ade baby boy.... :flowers: :horay: coooommmmmeeeeelllllll........his name Ahmad Faris Qushairy View this Fotopage entry
baby faris tgk sape tu?
muhammad muidz ahmad yazid
Latest entry:Saya Cedera
Maghrib: Time: Iftar cum dinner time for Muidz The Drama: While Ibu is munching the nasi ayam Ayah bought... Muidz: aaawwwwww (from the toilet) Ibu lari mcm kilat ke toilet Ibu: Muiiiddzzzzzz ( now crying ) Grabbed Muidz who was then bleeding. Ibu terpisat pisat still could nt figure out dr mana dtg darah. Muidz dah tak nangis. ( Ibu masih - the dramatic me..:D i get so extremely emotional when it involves muidz and blood) Ayah lps solat lap darah kat muka Muidz. Rupa2 nya muidz terjatuh kat t... View this Fotopage entry
Uhuuuu huuu lippy lippy me
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
fazira fadzil
Latest entry:pindah
sy pun nk pindah jugak! ke mana? entahlah. tapi mesti pindah! View this Fotopage entry
jazmina dan adi duet minum susu botol :P
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
anseri album
Latest entry:ikan bakar sg duyung
View this Fotopage entry
syahira mohtar
Latest entry:new......
dear friends..ini gambar terbaru puteri balqis dan muhamad illyas...enjoy the view... View this Fotopage entry
mazlina zahari
Latest entry:Coti2 di PD
On 21 Jan 2006, we went to Port Dickson to release tension. KAk JA ada amik kondo TNB, so we tumpanglah sekaki. Seronok najmi first time masuk swimming pool sampai ketar2 bibr pun tak nak naik lagi. Before this tak pernah bagi swimming since he has asthma. Takuk gak memula tu tapi esoknya nampak ok je.. Alhamdulillah tak de pe2.... View this Fotopage entry
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
shs smt
Latest entry:Days before Akad
Hai dah nak kawin..raya pun jd cam tak raya....panick daaa :D View this Fotopage entry
at the garden..alhambra..again
nur asirah
Latest entry:Aina Safiyyah
My cute niece!! View this Fotopage entry
mohd shafizi ismail
View this Fotopage latest entry
izzat mirwana
Latest entry:ABPBH 2005 @ Arena of Stars Genting Highlands
View this Fotopage entry
Noor Azita Awaludin
Latest entry:anak2 buah yang paling disayangi....muah2!!!
View this Fotopage entry
minah raung, zarifah n zakuan...
nurharena redzuan
Latest entry:My cute room in Liverpool
View this Fotopage entry
aa am
View this Fotopage latest entry
mrs gaban gaban
Latest entry:.................................
there is nothing else in my heart apart from hate and resentful.... View this Fotopage entry
diya amzar
View this Fotopage latest entry
Nerdz Yusman
Latest entry:Manchester Uited...2nd Place EPL foreva...
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016