Kiddy pic coming sooooon

By: Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
MY SIBLINGS SOLD OUT!!!

ALHAMDULILLAH.......
SEMUANYA BERJALAN DGN LANCAR...
SEGALA KEPENATAN BERBALOI...

YES....

NOW, KESEMUA ANAK2 MOHAMED JAMLI DAN MAIMUNAH (MY PARENT) SUDAH MEMBINA KELUARGA SENDIRI.. HABIS DAH TANGUNG JAWAB MEREKA MENJAGA KAMI...
SEKARANG TURN KAMI PULAK JADI BERTANGGUNGJAWAB... NOT TO ONLY OUR HUBBY AND WIFE BUT OF COURSE TO THEM..... SEDEY JUGA TO HEAR MY MUM SAY "HABIS DAH TANGGUNGJAWAB AKU" AND EVEN NOW SETIAP KALI MKN SHE KEEP REMEMBER MY BRO, (DEPA TGK SYOK HONEYMOON KAT BALI).

YES...
HECTIC SUNGGUH LIFE KAT MESIA, AND TAK LAMA LAGI KAMI PUN DAH NAK BALIK MANCHESTER... BYK LAGI BENDA TAK SETTLE... BERAT HATI NAK TINGGAL KAN MALAYSIA BUT AT THE SAME TIME TAK SABAR2 NAK BALIK MANCHESTER......


HMM....
HOME SWEET HOME....

PIC BELOW WAS TAKEN BY MISS JAY


WILL UPLOAD MORE PICTURES LATER..


p/s: ada org tu setiap hari buat lawatan rasmi ke secret recipe.. hacus lebus diet..


Friday, 25-May-2007 00:35 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia

Tomorrow evening me and family will go for cuti2 in Malaysia pulak... Rindu ooooooo nak duk bawah ketiak mak ayah. Plus my last brother's wed ceremony sebenarnya...


Departure 2.30pm Uk local time - transit Dubai International Airport for 3 hrs - arrive at KLIA Saturday at 2.30 pm Malaysia Local time by emiriate. will be back here at Manchester on the 23 June 2007.


Will not update this fp unless diizinkan Allah to do so..Insyallah..
Wish me and my family a good and save journey... Insyallah...


Rite now in my mind, thinking bout what to eat first...

* KFC

* McDonald

* kenny rogers

* Durian

* Manggis

* Ciku ( k fiza jgn jeles)

* Secret Recepies

* ABC

* Many more....




Saturday, 14-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Easter break: Day 9 - Stonehenge, Wiltshire.

 
 
 
View all 14 photos...
Last day of our easter holiday... (cepat je rasanya habih:hopeless: Mmg terasa penat dan sengal2 badan... but best aper so hari nih kami dah nak bertolak balik, ade lagi selitkan plan nak singgah stonehenge biasa ler yg di plan lain yg di buat lain, semuanya lastminutedotcom , kat stonhenge nih setkat tgk batu jer ler.... ambik gambar.... tgk biri2 itu je.. tapi paling best aksi ambik gambar kami byk ditiru org mula diorg pandang je aper kitaorg buat, sekali rupanya diorg see and learn... tapi gambar2 tuh personnal album je ler, nak share segan..

kat sini panas terik, budak2 habih hitam legam.....tension je mummy dia

dan ini gambar yg diambik oleh buah hati mummy dengan aksi meniarap ala tentera nak serang hendap takpe janji cantik


Akhirnya.... habis juaaaaa......


Friday, 13-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Easter break: Day 8 - Stay at caravan, Selsey.

Pagi2 lagi gi swimming kat leisure centre, afterward rehat kat umah, kemas2 untuk balik esok


Thursday, 12-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Easter break: Day 7 - Portsmouth

 
 
 
View all 37 photos...
Day 7

We went to Portsmouth, kira budget nak khatam satu port nih le. Last nitenya kami dah siap2kan all the breakfast, lunch and dinner utk bekalan pukul berapa pun tido tak ingat but agak lmbt le, siap sempat buat kek pisang lagi rupa2nya mlm tu marsha telah dikejarkan ke hospital.... demam minah kenit tu siap semput2 lagi nafas dia... sian marsya.... kami sefamily tido mati, tak sedar aper2, ingatkan bagun pagi ti k fiza masih tido lagi, so tak moh le kacau, rupanya diorg takde... sedar2 bila diorg bukak pintu caravan bila balik dari hospital.

So planned utk today first gi Fishbourne Roman Palace. sampai situ k fiza, mummy dgn sara je keluar, yg lain tak moh sebabnya diorg kata tak best mmg tak best pun so straight ke portsmouth....Arrived dlm 12tghari, park our car at Gunwharf Quays (designer outlet).. ronda2 cuci mata and beli aper yg patut. But cam biasa le toilet dulu jadi mangsa lawatan kami kat outlet nih ader tower, Spinnaker namanya, tak naik pun sebab ramai yg gayat:P

Then dah beres semua nature call, we all naik ferry round port kat situ... so boley le tgk navy punya ship yg besor2..dan mcm2 lagi...

Finished naik kapal, perut semua org terus berdrum dgn hebatnya... so plan nak cari port utk mkn, palace area ke, park ke, tapi tak jumpa yg menarik plus jem lagi... so main ikut je tom tom, last2 we all sampai satu palace yg tak ingat namanya ditepi laut... Makan dan solat kat situ, cam biasa ambik gambar...

Then after all that kami pun bergerak ke distinasi seterusnya, konon nak gi Portsmouth Historic Dockyard, tapi tak jumpa tah mana hala biol dah tom tom mencari pusing2 tmpt yg sama 10times last2 we all sampai satu tmpt yg agak best bagi budak2 tak tahu aper namanya... bahagia sungguh diorg bila tgk all the characters from Cbeebies



So tired, bila berjalan the whole day, so for tomorrow, we all planned to stay je in caravan, and eat all the stock yg dibawa, which is byk lagi, (boley bukak stall aper) kemas aper yg patut, gi swimming for the last time and rehat.


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net